Activities

In dui magna, posuere eget, vestibulum et, tempor auctor, justo. In ac felis quis tortor malesuada pretium. Pellentesque auctor neque nec urna. Proin sapien ipsum, porta a, auctor quis, euismod ut, mi. Aenean viverra rhoncus pede. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Ut non enim eleifend felis pretium feugiat. Vivamus quis mi. Phasellus a est. Phasellus magna.

Wijnkelders van de plaatselijke bevolking bevinden zich achter de camping. Regelmatig bezoeken wij deze met onze campinggasten.

Pottenbakken bij de pottenbakker in Kárász op nog geen kilometer afstand van de camping. Bij pottenbakker Otto kunt u kennis maken met de Hongaarse borrel palinka. U kunt dit bij hem proeven en kopen.

Zwemmen kan in het gemeente-zwembad in Szászvár, in het recreatiemeer in Szalka, bij de meertjes van Orfü en in het zwembad van Dombóvár.

Vissen kan bij de verschillende vismeren in de buurt. De dichtstbijzijnde is in Szászvár.

In de nabije omgeving van de camping zijn een aantal schatten "caches" verstopt. Deze kunt u met behulp van de GPS vinden. Zie www.geocaching.nl of www.geocaching.com

Bij ons in de buurt zijn er mogelijkheden om met een eigen wegrace motor vrij te trainen op de volgende banen.

Op de kecskemétring kan je ook karten. Het motorcrosspark van Komlo is net nieuw aangelegd en is één van de grootste van Europa

Paardrijden kan bij de buurman, tevens burgemeester van het dorp, op manege Endrödi Tibor Tanya. Langs de boerderij loopt een paardrijdersroute van ongeveer 40 km lang. Deze route kan ook gebruikt worden voor het mountainbiken.
Het is mogelijk om bij een manege in de buurt buitenritten te maken door de prachtige natuur.

Het is een natuurrijke, bergachtige omgeving bij uitstek geschikt voor wandelaars, mountainbikes, paardenliefhebbers en het is een mekka voor motorrijders en voor off the road rijders. Ook verhuren wij een aantal dames- heren- en kinderfietsen.